از اهرام ثلاثه مصر، باغ های معلق بابل تا برج های دوقلو آمریکا و برج الخلیفه دبی، همه عجایب و شاهکارهایی هستند که بشر به دست خود آن ها را خلق کرده است. نکته مشترک تمام این سازه ها این است که همه آن ها دارای طراح ها و کارگران بوده اند و از مصالح خوبی استفاده کرده اند اما قلعه ای که در شکل زیر می بینید ماحصل تفکر یک پستچی و در کنار هم چیدن قلوه سنگ ها به وجود آمده است.
این قلعه را یک پستچی ساده آموزشندیده، ساخته است.
این پستچی فرانسوی بود و «فردینان شیوال» نام داشت. او از سال ۱۸۷۹ به صرافت ساخت این قلعه افتاد.
او قلوه سنگ مورد نیاز را در همان مسیر و محدوده پستیای که مأمور پستاش بود پیدا میکرد.
در ابتدا برای حمل قلوهسنگها او از چیزی بیشتر از جیبهایش استفاده نمیکرد، بعد بیشتر شد و او از سبد و بعدها از چرخدستی استفاده کرد.
۳۰ سال تمام او با پشتکار مشغول ساخت این بنا شد. تمام شب را با نور چراغ نفتی کار میکرد و قلوهسنگها را با سیمان و آهک، روی هم استوار میکرد.
معماری این پستچی آموزشندیده، آمیزهای از معماری مسیحیت و هندو است.
این بنا هم از دور زیباست و هم از نزدیک. ظرافت آن شگفتانگیز است، در این عکس میبینید که تعداد زیادی جاندار واقعی و اسطورهای توسط شیوال ایجاد شده است.
شهرت این بنا تا جایی پیش رفت که پابلو پیکاسو از آن بازدید کرد.
شیوال پس از ساختن یک آرامگاه در همین مجموعه، درگذشت و در سال ۱۹۲۴، زمانی که درگذشت، در همین آرامگاه به خاک سپرده شد.
شیوال هیچ آموزشی ندیده بود، اما زاویه دید منحصر به فرد و پشتکاری فراوانی داشت.
یدن این بنا میتواند پندی برای ما در بر داشته باشد، اینکه در صورت پشتکار و صبر و تکیه بر استعدادهای خودمان، میتوانیم به کجاها برسیم.
در سال ۱۹۶۹، این بنا به صورت رسمی یک مکان فرهنگی و تاریخی اعلام شد. فرانسه، در سال ۱۹۸۶، یاد شیوال را با چاپ گردن چهره او روی یک تمبر، گرامی داشت.